14 gânduri despre &8222;9 Mai – Ziua „Victoriei”&8221;

  1. vorba lui birlic in „doua lozuri” : adica cum vice versa ?
    off topic:
    puterea photoshopului (amaratul de la fmi avea de fapt 2 gauri in pantof, nu una cum il prezinta blogarul psd-ist sutu si diseca striblea)

    Apreciază

  2. sa speram ca macar acum ramanem sub scut nu pe scut. apropos, ai putea sa-l faci pe Basescu imbracat in spartan cu un scut mare cu insemnele NATO pe el zicandu-i lui Putin (imbracat ca si Xerxes): in sfarsit suntem si noi sub scut, nu pe scut. (asa urau mamele spartane fiilor plecati in razboi: sa vii sub scut – victorios, sau pe scut – adica mort)

    Apreciază

      1. @Adrian-Claudiu, cred ca-l confunzi pe Basescu cu Ion Ilici Iliescu si gasca lui de pro-sovietici. ideea este buna, in sensul ca ar trebui sa apara in fundal si corul tradatorilor de neam si tara (ca in orice tragedie greceasca).

        Apreciază

  3. Sare şi Adrian

    Tot la Ilici mă gândeam şi io pentru rolul lui Ephialtes… Cred că dacă ar fi zămbit pocitania de Ephi, ar fi fost leit Nea Nelu Kaghebelu…

    Apreciază

    1. am uitat de Ilici scuze ! asa e ,merge mai bine,dar ai putea face o combinatie din mai multe pentru ca in 300 nu ai destule personaje care sa mearga bine cu toti „mai marii” nostrii.ce zici de Robert Baratheon din urzeala tronurilor (game of thrones) ? e beat tot timpul si conduce regatul foarte prost,ar merge in locul lui base` ,boc sa fie Tyrion Lannister ca e mic 😀 sau Gollum din LotR + base ?

      ma gandeam intr-o zi sa-ti las un mail,sa faci o poza daca gasesti material grafic cu personajele din serialul Spartacus,ma gandeam la Batiatus cum sta la balcon sa-i pui capul lui base iar nevasta-sa Lucretia sa fie doamna Nutzi,un titlu frumos House of Basescu in loc de Batiatus,iar jos unde se lupta gladiatorii intre ei poate reusesti cateva figuri un USL vs PDL :))

      Apreciază

Lasă un comentariu