Gropane edilitare, cadou pentru cetăţenii Urziceniului

Dupa ce s-a infoiat in public cu fondurile europene aduse in Urziceni, fâsâind zgomotos la ora la care bilanţul Fiscului stabilea clar cifra 0 in dreptul incasărilor Primăriei din banii UE, primarul Urziceniului s-a dat la fund în perioada ninsorilor ce au blocat municipiul, lăsând administraţia locală la voia întâmplării. Tot la voia întâmplării au fost lăsate şi lucrările publice nefinalizate, abandonate fără semnalizări corespunzătoare, şanţurile conductelor de canalizare făcând la Urziceni cel puţin câte o victimă pe zi. Instantaneele surpind o consecinţă a nepăsării edilitare de la Urziceni: strada 9 Mai, peisaj cu Fiat Albea prăbuşit în canalizarea neasupată, la doar două zile după ce, doar câţiva metri mai în faţă, un ditamai BMW X5 căzuse victimă aceleiaşi tranşee…

Luni dimineaţă, Ghiţă Bruno, proprietarul Fiatului avariat din cauza nesimţirii administraţiei din Urziceni, s-a prăbuşit cu autoturismul în şanţul canalizării de pe strada 9 mai, după ce podul de gheaţă ce masca createrele aflate la intrarea în blocurile 24 C şi 24 B2 a cedat în timpul manevrelor de ieşire din parcare. Cu doar două zile înainte, un alt cetăţean din Urziceni, Gheorghe Ciopec, căzuse cu X5-ul din dotare într-o altă zonă de surpare, aflată la doar 10 metri distanţă. Practic, zăpada adunată în timpul ninsorilor de săptămâna trecută şi neîndepărtată de municipalitate, a spălat, odată cu dezgheţul, şi stratul superficial de nisip cu care fusese umplut iniţial traseul noii canalizări. Legat de reacţia autorităţii este suficient de menţionat faptul că luni, la două ore după ce evenimentul fusese anunţat la Primărie, nici un utilaj nu îşi făcuse încă apariţia pentru a repara ce mai era de reparat.

Relieful accidental de pe strada 9 Mai din Urziceni nu reprezintă un aspect peisagistic izolat. Aceleaşi imagini pot fi întâlnite pe mai toate arterele pe care au fost abandonate, odată cu venirea ninsorilor, lucrările întârziate de înlocuire a reţelei de canalizare.

Un gând despre &8222;Gropane edilitare, cadou pentru cetăţenii Urziceniului&8221;

  1. Prin 1996 am avut şi eu un accident dramatic în Urziceni, datorat gropanelor dar şi intervenţiei unui tip brunet, şofer pe maşina de butelii. Accidentul a avut loc în dreptul unei staţii de autobuz şi 30 de cetăţeni au depus mărturie că brunetul cu Dacie albă este vinovat. Dar, brunetul a dat şpagă în faţa mea două butelii şi două lăzi de bere şi poliţistul a zis că este dreptatea lui fiindcă este oraşul lui.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s