24 de gânduri despre &8222;Antonescu, Ponta, Voiculescu – The three bosketeers of the Romanian Parliament&8221;

  1. Ei sunt „elitele” de pe reversul medaliei… Să nu-i uităm pe cei de pe avers: Băselu, Boc, Udrea plus încă 90% din gaşca pedelisto-udemerist-uneperistă…

   Apreciază

 1. Asta e dementiala. Cum se tin ei de mana, cu Antonescu usor scarbit de acest homo-trio, cu un Ponta sumbru ca la tribunal si cu Voiculescu zambind siret si pervers…

  Ma intreb unde este cel de-al patrulea muschetar, pardon, boschetar??!

  Apreciază

 2. „Ei sunt “elitele” de pe reversul medaliei… Să nu-i uităm pe cei de pe avers: Băselu, Boc, Udrea plus încă 90% din gaşca pedelisto-udemerist-uneperistă…”
  subscriu! atat am zis!

  Apreciază

 3. bun începutul.

  aștept cu mare nerăbare un cadru de grup, care să cuprindă pe toți/toate cei/cele câteva mii de târâtori/toare care s-au perindat prin parlament, guvern și președinție și care au „salvat“ țara de la a fi liberă, independentă și stăpână pe propriul destin…

  Apreciază

 4. Antonescu: Mă aşteptam ca presa să pună presiune pe Băsescu, dar i se elogiază golănia Crin Antonescu, a declarat, luni, că se aştepta ca presa să pună presiune pe preşedintele Băsescu, pentru a clarifica insinuările aduse la adresa sa în ce priveşte colaborarea cu Securitatea, el precizând că a văzut însă doar comentarii în care este elogiată ,,golănia” şefului statului.

  ,,Eu, însă, aşteptam o altă reacţie de la presa românească, de la directorii de opinie, de la oamenii care au un cuvânt de spus din afara jocului politic, pentru că eu credeam că răspunsul frontal, direct, la asemenea insinuări este ceva sănătos şi că toţi aceşti oameni ar fi avut cumva datoria să pună la rândul lor o presiune, aşa cum era firesc, să o pună şi pe mine – şi cum unii au şi pus-o, să fac nişte clarificări – să o pună şi asupra preşedintelui”, a spus Antonescu, citat de Mediafax.

  Potrivit aceleiaşi surse, Antonescu a arătat că, în schimb, a văzut comentarii în care este elogiată ,,isteţimea” şi ,,golănia” preşedintelui Traian Băsescu şi a criticat relativitatea criteriilor şi promiscuitatea care caracterizează societatea românească şi moraliştii acesteia.
  ,,Văd, deocamdată, doar comentarii în care, din nou, este elogiată isteţimea, golănia preşedintelui, şi de aia am ajuns unde am ajuns, şi, desigur, o indiferenţă care e o indiferenţă de fapt morală, o relativitate a criteriilor şi este promiscuitatea în care se scaldă lumea românească cu marii ei moralişti cu tot”, a subliniat Antonescu.
  El a precizat că se aştepta ca preşedintele Traian Băsescu să nu dea curs solicitării sale ca în 48 de ore să prezinte probele insinuărilor referitoare la colaboraţionismul cu fosta Securitate.
  Liderul PNL l-a criticat, totodată, pe şeful statului pentru compromiterea pe plan extern a României din cauza ,,atitudinii de modest mahalagiu”.

  Apreciază

 5. Cu voia dumneavoastră am să folosesc şi eu fotografia pentru ilustrarea nemaipomenit de sugestivă a realităţii din România. 😀
  Vă rog să-mi comunicaţi dacă e în regulă. Mulţumesc.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s