15 gânduri despre &8222;Ponta versus Severin: The Red Star Wars&8221;

 1. inainte de a-si lua gatul unul altuia (ceeace ar fi sanatos pt tzara) mai bine ar face tzandari stelutza aia de la picioarele lor. ilici nu mai are timp sa faca alta ca-i tremura mana pe tastatura (sau toc) si-i e gandul la fetitze si copii.

  Apreciază

 2. Oricum, Severin nu cred sa mai apuce ziua duelului, avand in vedere ca de vreo 17 ani se contamineaza cu H2O in care cantitatea de Hidrogen e dubla fata de cantitatea de Oxigen.

  Apreciază

 3. chiar daca a fost azi huiduit in PE el o sa-si bage vata in urechi si se va lega cu lanturi de catarg. un ulise modern, ce mai !

  Apreciază

 4. popularizeaza asta, te rog:
  După o săptămână de “dăi și luptă”, numai pentru a salva obrazul României, în ceea ce-l privește pe Adrian Severin am ajuns la următoarea concluzie: individul nu știe decât să ia și nu să dea. Că dacă știa să dea își dădea de mult demisia. Vazând că nu știe nici măcar să ia una dintre demisiile celorlalți doi nedemnitari europeni (colegi de șpagă), să o semneze cu numele lui și să o depună, știind că de fapt în joc sunt multiple beneficii materiale, noi, cei de pe blogul „Sare’n Ochi” (scriitori și cititori), am decis deschiderea unui cont în care cei care doresc, ca și noi, ca Adrian Severin să-și dea demisia și să plece pentru a lăsa obrazul României mai alb, mai curat, să pună niște bani. Banii să-i dăm lui Severin să plece – să-l plătim, că numai la bani știe să răspundă corect și concret. Poate așa reușim să scăpăm de rușinea făcută de acesta, rușine pusă în geamul de la stradă ca etichetă de țară: niște șpăgari, nu ai cu cine. Mâine vă vom comunica și contul în care noi am depus câțiva leuți, deja. Dacă-ți pasă de România, dă un leu să scăpăm de Severin!
  http://sareinochi.wordpress.com/2011/03/24/daca-ti-pasa-de-romania-da-un-leu-sa-scapam-de-severin-romania-chiar-te-iubesc/
  poate faci si un desen 🙂 ?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s