Dă un leu, să scăpăm de Severin!

După o săptămână de “dă-i şi luptă”, numai pentru a salva obrazul României, în ceea ce-l priveşte pe Adrian Severin am ajuns la următoarea concluzie: individul nu ştie decât să ia, nu să şi dea. Căci, nu-i aşa?, dac-ar fi ştiut să dea, şi-ar fi dat de mult demisia. Vazând că nu s-a priceput nici măcar să ia una dintre demisiile celorlalţi doi nedemnitari europeni (colegi de şpagă), să o semneze cu  numele lui şi să o depună, ştiind că, de fapt, în joc sunt multiple beneficii materiale, noi, cei de pe blogul „Sare’n Ochi” (scriitori şi cititori), am decis deschiderea unui cont ce ar urma să fie alimentat cu nişte bani de către cei care doresc, ca şi noi, ca Adrian Severin să-şi dea demisia şi să plece pentru a lăsa obrazul României mai alb, mai curat.

Banii strânşi astfel îi vom oferi lui Adrian Severin, ca motivaţie pentru a pleca, pentru că, după cum se vede, numai la bani ştie să răspundă corect şi concret. Poate aşa vom reuşi să scăpăm de ruşinea provocată de acesta, ruşine pusă în geamul de la stradă ca etichetă de țară: „niște şpăgari, nu ai cu cine!”…

Iată şi contul:  RO66 BTRL 0220 1205 T217 40XX  deschis la Banca Transilvania

Dacă-ţi pasă de România, dă un leu, să scăpăm de Severin!

Banii colectaţi în contul fundaţiei DEPA din Deva, vor fi oferiţi sub formă de „şpagă” lui Adrian Severin, cu condiţia luării angajamentului de a demisiona din Parlamentul European până la 31 aprilie 2011. După ce ne “consumăm” demersul, suma strânsă va fi donată asociaţiei Children’s Aids Fundation din Crişcior jud. Hunedoara. Cea mai bună zi în care să facem donația este 1 iunie, Ziua Internațională a Copiilor. Bănuiala noastră este că imaturul de Adrian Severin o va ține gaia-mațu cu “conspirația” și nu-și va da demisia. Măcar atâta să facem, să-l umilim. Motiv pentru care, o listă cu cei care îi doresc plecarea – listă a donatorilor și donațiilor -, îi va fi expediată pe adresa Parlamentului Europei, oficial, cu confirmare de primire. Odată cu această listă îi va fi adresată și rugămintea de a scuti România de rușinea de a-l avea ca reprezentant în PE. De așteptat o reacție, o tresărire de bun simț din partea lui Adrian Severin, așteptăm până în data de 31 mai.

58 de gânduri despre &8222;Dă un leu, să scăpăm de Severin!&8221;

 1. Daca vroiati sa faceti cheta pentru a multiplica si distribui diferite afise in tara si strainatate, de genul celui postat, pentru a-i face imaginea praf continuu, cotizam cu mai mult de un leu.
  Strangerea de fonduri pentru a-i oferi lui Severin arunca in ridicol toata campania.
  Domnilor eu vreau sa plece, dar nu „furand” inca ceva. Eu vreau sa plece in huiduieli si aruncand in el cu oua si rosii.

  Apreciază

 2. domnu ,io nu am bani sa dau ca mis baiet sarman,da as da niste produse.Adica niste cartofi,niste dabuleni si ceva oo …gata epilate.Merge ?Uite si ma angajez sa-l astept si cand vine in tara.

  Apreciază

 3. prelungim termenul pe 1 mai. (unu mai prost ca AS gasim?) 🙂
  ideea este buna, macar sa facem ceva pentru copiii aia, daca pentru obrazul Romaniei nu reusim prea mult. am sa modific si-n text. buna idee, tizule!

  Apreciază

 4. stati fratilor nu va grabiti ca am aflat care e chichirezu. Cica asta e o etapa din reformarea pesedizmului pornita de pontac.Deci ati vazut ca a inceput cu parcarile din curtea pesedeului, a urmat delegarea lui marean pentru relatii externe,robert negoita si banicioiu pentru relatii interne iar severin a fost delegat pentru atragerea fondurilor europene.Hai pa, va las ca ma duc sa vedem de ce raspunde geoana…neintrebat !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s